Nytt badrum med konceptet Trygga Badrum

Badrumsrenovering med totalansvar

Vårt koncept Trygga Badrum innebär att vi tar ett totalansvar för er badrumsrenovering och ni får en skräddarsydd offert för hela jobbet. Det ger dig som kund trygghet och total överblick.

Få saker höjer din trivsel och livskvalitet så mycket som ett nytt badrum. Förutom det, ökar det värdet på ditt hus eller bostadsrätt väsentligt. Oavsett om du är försiktig eller vill ta ut svängarna så kan du göra ditt badrum till något du med stolthet visar upp för dina vänner men fram för all njuter av själv varje dag. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Kostnadsmässigt kan du renovera ditt nya badrum med en låg budget och ändå få ett lyckat resultat. Vi hjälper er hitta lösningen som passar just er.

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna på marknaden. Några exempel är IföINR och Macro Design

Renovera ditt badrum – vi guidar dig från start till mål!

Kungälvs Rörläggeri AB:s satsning Trygga Badrum är ett helhetskoncept där vi tar totalansvarar för hela ny- eller ombyggnaden. Du får en ”egen” kontaktperson som samordnar allt. Vår erfarna personal hjälper dig gärna med inspiration, designförslag och tankar både på plats hemma hos dig och/eller i vår butik. Vi erbjuder gratis hembesök om du bor i Göteborgs- Kungälvs- eller Stenungsundsregionen. Du får i förväg vet exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt. Vet du redan hur du vill att ditt nya badrum skall se ut, hjälper vi dig med att förädla och genomföra dina idéer. Arbetet utförs av certifierade yrkeskunniga montörer. Det gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört och följer den plan vi kommer överens om.

Trygga Badrum ger dig:

  • Lotsning via en certifierad och utbildad kontaktperson som ser till att arbetet utförs professionellt av samtliga inblandade hantverkare samt att det blir färdigt i tid
  • Badrumsrenovering med totalansvar
  • Inspiration och designförslag
  • Gratis hembesök (i Göteborgs, Kungälvs-, eller Stenungsundsområdet)
  • Skräddarsydd offert för hela renoveringen
  • Finansieringslösning (om så önskas)
  • Besiktning och garantier
  • Trygghetsgaranti

Vår ambition är alltid att du som kund ska känna dig trygg när du tar in oss som samarbetspartner. Vi har därför utvecklat en egen trygghetsgaranti som vi gärna berättar mer om. Kontakta oss om du är intresserad av att anlita oss vid en framtida badrumsrenovering!